Jump to: About, Hotels, Transport, Attractions, City map, Information, Weather, SoMe, Prices or search the World - enter sentence or part of word

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Bergerac

Compare prices for travel and stay

Just 1 click - try the multi search engine for the cheapest travel and stay, the engine search in more than 700 different sites for the cheapest offers.

Destination Video

Get travel inspiration in video from the destination, we looked up some good travel videos from YouTube.

Visit Bergerac

Känt för att vara ett nav för vin och tobak, det finns 12 erkända regionala viner som du kommer att kunna njuta av när du gör din resa till detta område i Bordeaux. Vinerna här är ofta det bästa tack vare den goda dräneringen som vingårdarna har på grund av hur nära de ligger floden Dordogne. Det är också en plats med lite humor som du kommer att njuta av. Tobaksmuseet, till exempel, tillåter dig inte att röka, även om alla de andra museerna i staden ger dig detta privilegium!

Om du letar efter ett äventyr i ett tillräckligt stort område där man fortfarande kan gå vilse, men ändå tillräckligt litet att nästan alla känner alla, är Bergerac platsen att åka till. Här är några andra alternativ att ta med på ditt kommande äventyr här!

Vad Borde du Göra Efter att du Besökt Vingårdarna?

Vingårdarnas böljande kullar är vackra och hisnande, men varje dag är inte perfekt för ett utomhusäventyr. Oroa dig inte – du får fortfarande lite vin senare under dagen! Du vill börja ditt äventyr på det lokala antropologimuseet om vädret inte samarbetar med dig och du behöver komma ut för att göra något. Montrarna i museet omfattar tre årtusenden av historia i området och det finns en fin samling utsmyckade rör som är intressanta på sitt sätt.

Det andra bra museet i staden är Musée du Vin et de la Batellerie. Trots allt, om du inte kan komma ut till vinet, så är det näst bästa är att lära sig om hur Bordeauxregionen historiskt har producerat deras berömda produkt! Det finns ett antal montrar i detta museum som visar hur gammaldags vinframställning skedde och det finns ett antal modeller av flodbåtar som en gång användes för att transportera vinfat.

Behöver du Något Gott att Äta till ditt Vin?

Det är en kort resa för att nå den bästa restaurangen i området, men vad är en 12 kilometers bilfärd mellan dig och bra mat? På La Ferme de Biorne har du en meny som innehåller rätter som odlats på restaurangens gård. Fjäderfäna är höjdpunkten på menyn och vaktel, anka, och gås rekommenderas. Om du letar efter lyx i denna kategori, beställ gåslever som är närproducerad!

Om du letar efter lokala smaker med en rustik känsla till middagsupplevelsen, har L’Imparfait exakt vad du har försökt att hitta. Du måste boka i förväg för denna erfarenhet, men det franska köket är väl värt ansträngningen. Serveringen sker i ett 1100-talskloster, så att du utan tvekan att få en av de bästa restaurangerfarenheterna som du någonsin har haft med en kombination av miljö och mat.

Bästa sevärdheterna i Bergerac

La Maison Des Vins De Bergerac

Är en av de finaste och rekommenderas platserna på Bergerac. Det beror på att det finns många vinutställningar som marknadsförs och visas här. Denna plats erkänns också på grund av tillståndet att fungera som huvudkontor för Regional Wine Council. Det täcker många detaljer inklusive vinets historia som produceras sedan 1600-talet. Med den här bakgrunden går en hel del turister in här för att smaka på och praktiskt taget uppleva processen att tillverka vintageviner. När du reser i Bergerac, Italien, missa aldrig chansen att vara en del av en enorm och välkänd vinframställningshistoria.

Musée Costi

Är också känt för att vara ett bra ställe att vara i Bergerac på grund av dess staty som är gjord av brons och har skapats för att skulpteras av Constantin Papachristopoulos (Costi), en berömd konstnär. Om du älskar skulpturkonst kommer detta att få dig att uppfylla i förhållande till din dröm att se en av de berömda statyerna genom tiderna här i Frankrike. Dessutom placeras skärmarna i de atmosfäriska grottorna här i Bergerac så att du hittar platsen mer intressant jämfört med andra platser i Europa.

Musée Du Tabac

Är ett bra ställe att vara eftersom det exponerar museet som har samlingen av tobak. Detta är en gammal byggnad, men stark en naturligtvis, som kan få dig att känna dig riktigt inbjuden och tillmötesgående tillsammans med de föremål som finns här i detta museum. När du börjar utforska platsen finns det inget sätt att du inte kommer att vara medveten om följande tobakshistoria här i Bergerac. Det finns också utställningar om upptäckten av tobak. Denna plats är också intakt med historiska målningar, hantverksprodukter och hur staden är ansluten till varandra tillsammans med dessa uppgifter under Bergeracs plats.

 

Sightseeing and Tours

Get a local guide for a personal city tour or find inspiration at our partner program with attractions and citytours.

Check the many offers

Where to stay ?

Hotel or Apartment ? Which are the best hotels ? and where do I find the best offers ? Find inspiration on where to stay in a selection of the highest rated and recommended hotels and apartments. The hotel ratings are updated by TrustYou customer reviews.

Map and distances

Have a look at Google map if you need to know where you go and need to calculate distances or get a route description.

Local information

When you are visiting the city, make use of the local tourist information where you can get free and professional assistance in planning what to see and do during your vacation. At the tourist information you can also get a wide range of brochures and maps of the city and the region for free.

In the following section you can find more local information about the city.

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Closest terminals to the city

Here you can see which terminals lies closest to your destination

Rent your transport

Vacation by "own" transport is easy to arrange and in many cases it can turn out to be the cheapest solution.

Rent a car

Search best prices on renting a car at our partner engine that will do a search among both international and local car rental services, search among all larger rental companies

Good to know

Below you can find links to things that is good to know during your vacation.

Info

More

  Weather and forecast

  Here you can see the actual weather and the weather forecast for the coming days.

  Arrondissement de Bergerac
  clear sky
  25.7 ° C
  28.1 °
  25.1 °
  57 %
  2.6kmh
  0 %
  Thu
  27 °
  Fri
  26 °
  Sat
  23 °
  Sun
  23 °
  Mon
  26 °

  + Information

  Below you can see some bonus information about the destination and you can see and rate the destination in the section visitors ratings

  Visitor City ratings

  Below you can see other visitors ratings and comments on the city, and you can rate the city yourself. You are welcome to add places of interest or good or bad experiences from your visit.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel
  Create your own review
  Bergerac
  Average rating:  
   0 reviews

  Social media links

  We are on social media and you are welcome to have a look and join the discussion at some of our travel related sites

  Top 10 popular hashtags on our sites:

  #travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

  More popular hashtags are:

  #Bergerac #iBergerac #VisitBergerac #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here