Jump to: About, Hotels, Transport, Attractions, City map, Information, Weather, SoMe, Prices or search the World - enter sentence or part of word

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Biarritz

Compare prices for travel and stay

Just 1 click - try the multi search engine for the cheapest travel and stay, the engine search in more than 700 different sites for the cheapest offers.

Destination Video

Get travel inspiration in video from the destination, we looked up some good travel videos from YouTube.

Visit Biarritz

Precis vid Biscayabukten, Biarritz är en av de bästa ställena att njuta av en sandstrand och mjuka vågor på en vacker dag. Det är en semesterort som ligger i Frankrikes atlantkustregion nära gränsen till Spanien. Den största stranden, La Grande Plage, är väl utvecklad, ren, och oftast ganska packad med människor på en vacker dag. Om du inte känner dig alltför social eller bara vill undvika stranden för en liten stund, erbjuder Biarritz ett antal ytterligare utforskningssmöjligheter för dig att njuta av också.

Biarritz Erbjuder ett Antal Roliga Museer

En av de bästa museerna i denna semesterort är Asiatica Museum. Den har en bra samling av asiatisk konst i sin permanenta samling med fokus på Indien, Nepal och Tibet. Du hittar det i utkanten av staden och det finns en tydlig preferens för tempelkonst, men du kommer också få informationskort om alla montrarna på flera språk för att lära sig mer om betydelsen av varje verk. Bortsett från Paris är detta den bästa samlingen som du kan hitta i Frankrike.

För en mer modern upplevelse, är Cite de l’Ocean vad du skulle få om du kombinerat ett museum med en nöjespark, en vetenskap utställning, och sedan gav det en Hollywood-budget för produktionsvärdet. Allt här är banbrytande när det gäller interaktiv teknik. Fokus för denna attraktion är havet, men resultatet är att alla i din grupp kommer att ha mycket roligt.

Musée de la Mer hjälper till att komplettera denna resa eftersom det ger dig en inblick i hur livet är under vattnet i Biscayabukten. Utställningarna här berättar om fiskeindustrin och diskuterar de forna kommersiella ansträngningarna i detta område vilket inkluderar valfångst.

Vad Sägs Om En Fantastisk Utsikt?

Om du fortfarande vill undvika de packade stränderna, men ändå vill uppleva en vidsträckt utsikt över kusten ta er då till Phare de Biarritz. Denna fyr byggdes 1834 och tar dig upp till en höjd av 73 meter tack vare över 250 trappsteg som vrider sig uppför tornet. Din belöning för träningen är en av de bästa naturliga vyerna längs Frankrikes atlantkust.

Vid det här laget bör du vara hungrig och vilket besök som helst till stranden kräver en smak av lokala skaldjur. Ta dig till den gamla hamnen där du hittar Casa Juan Pedro. Det är inte lätt att hitta eftersom det är verkligen lite av en hak, men maten och konversationen är värd ansträngningen att hitta stället. Från sardiner till bläckfisk, detta lilla ställe kommer snart bli en av dina favoritmatupplevelser!

Bästa sevärdheterna i Biarritz

Musée de la Mer

Är en konst dekorativ byggnad som placeras i Biarritz. Att besöka denna plats ger dig en idé om hur kreativa människorna här i Europa är. Det finns stora chanser för dig att uppleva livet under vattnet när du börjar utforska denna plats. Platsen erbjuder också en utställning som täcker fiske som påminner om valfångst som också åtföljs av redogörelser för tidigare operationer och förfaranden som utförs av människor som bor här. Verkligen fascinerande, sälar som stjäl showen ger dig total underhållning och får dig att inse hur fantastiskt livet som praktiseras i Biarritz.

Musée d’Art Oriental Asiatica i Biarritz

Kan förmodligen vara din favoritdestination efter att ha besökt detta turistmål. Detta är av anledningen till att täckningen av denna webbplats består av skatter från forntida indianer. Denna plats är också intakt med statyer av tibetanska och kinesiska. Verkligen inbjudande, det har också tempel- och monumentverk som också skapas av forntida människor.

Rochel dela Vierge

Är en plats där du kan hitta, i Biarritz, statyn Jungfru och barn. Detta är en mycket anmärkningsvärd plats eftersom det finns många besökare som kommer hit varje år. De besöker denna plats och har en oförglömlig upplevelse genom att använda sina kameror för dokumentation. Detta anses också vara en lugn plats där du kan ha en avkopplande och bekväm, långt ifrån buller, tid. Så när du bestämmer dig för att koppla av är det här det perfekta stället för dig. Fredlig och verkligen tillmötesgående plats; lämplig för att lindra stress och oro.

Stränderna i Biarritz

Är också kompetent att ge alla varor och tjänster som du förtjänar. Det finns också hotell och badort här som ger dig enkel tillgång till dessa tidigare destinationer som granskas av den här artikeln. Du kan också ha potential att uppnå rabatter och paketavtal som tar hand om dina ekonomiska problem. Om du någonsin vill njuta av din vistelse och uppleva extrema aktiviteter, kan du använda den här i Biarritz. Byggd med faciliteter och anläggningar som fokuserar på att gästerna är nöjda, är detta ett fantastiskt tillfälle att känna sig välkomna och tas om hand.

 

Sightseeing and Tours

Get a local guide for a personal city tour or find inspiration at our partner program with attractions and citytours.

Check the many offers

Where to stay ?

Hotel or Apartment ? Which are the best hotels ? and where do I find the best offers ? Find inspiration on where to stay in a selection of the highest rated and recommended hotels and apartments. The hotel ratings are updated by TrustYou customer reviews.

Map and distances

Have a look at Google map if you need to know where you go and need to calculate distances or get a route description.

Local information

When you are visiting the city, make use of the local tourist information where you can get free and professional assistance in planning what to see and do during your vacation. At the tourist information you can also get a wide range of brochures and maps of the city and the region for free.

In the following section you can find more local information about the city.

Biarritz Tourist Information

Office de tourisme Biarritz
Square d’Ixelles
64200 Biarritz

T: +33 5 59 22 37 00

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Closest terminals to the city

Here you can see which terminals lies closest to your destination

Rent your transport

Vacation by "own" transport is easy to arrange and in many cases it can turn out to be the cheapest solution.

Rent a car

Search best prices on renting a car at our partner engine that will do a search among both international and local car rental services, search among all larger rental companies

Good to know

Below you can find links to things that is good to know during your vacation.

Info

More

  Weather and forecast

  Here you can see the actual weather and the weather forecast for the coming days.

  Biarritz
  overcast clouds
  22 ° C
  27.9 °
  21.4 °
  76 %
  4.1kmh
  90 %
  Thu
  21 °
  Fri
  21 °
  Sat
  19 °
  Sun
  20 °
  Mon
  21 °

  + Information

  Below you can see some bonus information about the destination and you can see and rate the destination in the section visitors ratings

  Visitor City ratings

  Below you can see other visitors ratings and comments on the city, and you can rate the city yourself. You are welcome to add places of interest or good or bad experiences from your visit.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel
  Create your own review
  Biarritz
  Average rating:  
   0 reviews

  Social media links

  We are on social media and you are welcome to have a look and join the discussion at some of our travel related sites

  Top 10 popular hashtags on our sites:

  #travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

  More popular hashtags are:

  #Biarritz #iBiarritz #VisitBiarritz #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here