Jump to: About, Hotels, Transport, Attractions, City map, Information, Weather, SoMe, Prices or search the World - enter sentence or part of word

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Dole

Compare prices for travel and stay

Just 1 click - try the multi search engine for the cheapest travel and stay, the engine search in more than 700 different sites for the cheapest offers.

Destination Video

Get travel inspiration in video from the destination, we looked up some good travel videos from YouTube.

Visit Dole

Flodbredden strækker sig smukt, tilsyneladende fanget i en tidslomme, der bringer de besøgende tilbage til det 18. århundrede. Vinden blæser dig blidt i ansigtet, og du fortaber dig i en dagdrøm om en forgangen tid, der alligevel synes meget virkelig på alle måder.

Dole er måske ikke det mest populære turiststed i Frankrig, men hvordan kan den også konkurrere med så store navne som Paris eller Bordeaux? Men dette lille samfund tilbyder dig en rigtig god chance for et afslappende eventyr. Hvis du har planer, der bringer dig til Dole inden for den nærmeste fremtid, er her et par måder, hvorpå du kan gøre dine egne dagdrømme til virkelighed!

Tilbring en dag med at nyde den gamle bydel

Den Gamle By i Dole har de klassiske snoede, smalle gader, som du ville forvente af ethvert historisk europæisk samfund. Bygningerne er tæt sammenvævet og de fleste døråbninger har er stadig prydet med deres oprindelige våbenskjolde. Du kan finde små gårde, små nicher af historien og jerngelændere der vil hjælpe til at føre dig ad trapper, der vil bringe dig til nogle af de bedste skjulte perler deromkring. Tag dit kamera med, så du kan fotografere alle de mange tårne, der er indarbejdet i den arkitektur, der vil omgive dig!

Når du har udforsket den vidunderlige gamle by, har du mulighed for at udforske en af ​​de bedste gamle skove i hele Frankrig. Foret de Chaux er kendetegnet af syv forskellige kolonner, der blev designet i 1826 og er med til at vejlede dig under turen. Sørg for at stoppe i La Vieille-Loye under dit besøge i skoven, så du kan nyde de grotter, der er i klipperne, som har udsigt til Doubs.

Et sidste stop på en dag fyldt med eventyr i Dole er normalt Collégiale Notre-Dame de Dole. Klokketårnet på kirken strækker sig 75 meter højt og det er et primære vartegn for fællesskabet. Det blev bygget som et symbol på genfødsel efter at byen blev hærget af Louis XI og har en række marmorværker og et massivt træorgel fra det 18. århundrede.

Driver vejret dig indendørs?

Hvis vejret ikke samarbejder med dig, eller du bare ønsker at gå på opdagelse indendørs i stedet for udendørs, så Museet for Fin Kunst er et af højdepunkterne i enhver rejse til Dole. Du vil finde det i den gamle officerspavillion, der daterer tilbage til det 18. århundrede, og der er en række arkæologiske udstillinger i museet foruden kunsten. Der er en konkret og forståelig vægt på fransk kunst i udstillingerne, men der er også eksempler på kunst fra resten af verden, der kan dateres tilbage til det 15. århundrede.

Afslut din tid i Dole med en eftermiddag på Place aux Fleurs, som er et dejligt lille torv, der daterer tilbage til det 17. århundrede. Det byder på en fin udsigt over den gamle bydel, og der er et springvand designet af Rosset, så sørg for at tage dit kamera med.

Er du snart klar til at besøge Dole? Med rødder, der er solidt placeret i historien og eventyr omkring hvert hjørne, er det måske tiden at lade vinden blæse dig blidt i ansigtet. Begynd din dagdrøm i dag.

Sightseeing and Tours

Get a local guide for a personal city tour or find inspiration at our partner program with attractions and citytours.

Check the many offers

Where to stay ?

Hotel or Apartment ? Which are the best hotels ? and where do I find the best offers ? Find inspiration on where to stay in a selection of the highest rated and recommended hotels and apartments. The hotel ratings are updated by TrustYou customer reviews.

Map and distances

Have a look at Google map if you need to know where you go and need to calculate distances or get a route description.

Local information

When you are visiting the city, make use of the local tourist information where you can get free and professional assistance in planning what to see and do during your vacation. At the tourist information you can also get a wide range of brochures and maps of the city and the region for free.

In the following section you can find more local information about the city.

Bourgogne Franche-Comté Tourism

BP 20623
21006 Dijon Cedex

T: +33 (0)3 80 280 280
F: +33 (0)3 80 280 300

www: Website Link

Closest terminals to the city

Here you can see which terminals lies closest to your destination

Rent your transport

Vacation by "own" transport is easy to arrange and in many cases it can turn out to be the cheapest solution.

Rent a car

Search best prices on renting a car at our partner engine that will do a search among both international and local car rental services, search among all larger rental companies

Good to know

Below you can find links to things that is good to know during your vacation.

Info

More

  Weather and forecast

  Here you can see the actual weather and the weather forecast for the coming days.

  Arrondissement de Dole
  clear sky
  15.3 ° C
  17.3 °
  14.8 °
  94 %
  1kmh
  0 %
  Tue
  24 °
  Wed
  23 °
  Thu
  24 °
  Fri
  25 °
  Sat
  21 °

  + Information

  Below you can see some bonus information about the destination and you can see and rate the destination in the section visitors ratings

  Social media links

  We are on social media and you are welcome to have a look and join the discussion at some of our travel related sites

  Top 10 popular hashtags on our sites:

  #travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

  More popular hashtags are:

  #Dole #iDole #VisitDole #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

  Visitor City ratings

  Below you can see other visitors ratings and comments on the city, and you can rate the city yourself. You are welcome to add places of interest or good or bad experiences from your visit.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Dole
  Average rating:  
   0 reviews

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here